Blåt logo// Kom til åbningsreception for Café Ferm //

Nu slår Café Ferm meget snart dørene op for aller første gang. Det sker tirsdag den 3. maj når vi holder åbningsreception for Københavns nye mødested for unge med handicap, drevet af frivillige unge med handicap.

Til åbningsreceptionen skal vi skåle og fejre vores nye mødested, vi skal spise en lille snack, tale med nye og gamle venner og i løbet af aftenen vil der være lidt underholdning. Åbningsreceptionen er for jer der gerne vil se hvad Café Ferm er for et sted, jer der tænker at I måske kunne have lyst til at bruge mødestedet, jer der måske har lyst til at lave noget frivilligt arbejde i og for caféen – ja kort sagt, for alle der kunne have lyst til at komme.

Hvornår: Den 03.maj kl.16.30-20.30

Hvor: Caféen holder til i Hyltebjerggård som er et aktivitets- og frivilligcenter i Vanløse, adressen er: Linde Allé 33, 2720 Vanløse.

Hvis du ikke kan komme den 3. maj, men synes at Café Ferm lyder som et sted for dig, så er du meget velkommen til at komme til en eller flere af vores andre café-dage. Caféen kommer til at være åben hver tirsdag i maj og juni kl.16.30-20.30 og hvis du vil høre mere om projektet så kontakt Mirjam på 30267689 / mirjam@sumh.dk eller læs mere her.