Kom og hør Kevins historie om at leve med et halvt hjerte, når SUMH Aktiv inviterer til foredrag d. 12.  november fra 17-19 hos Hjerteforeningen på Vognmagergade 7, 1120 København K. Vigtigt: indgangen via Møntergade 5 er kørestolsvenlig.

Da Kevin Meinhardt i 1993 kom til verden, var hans start på livet ikke som alle andres. Han er nemlig født med flere forskellige hjertefejl, den største af dem værende at han kun har et halvt hjerte. Ud over hjertefejlene er Kevin hørehæmmet og bærer til daglig høreapparat. Kevin har gang på gang overrasket lægerne, idet han har nægtet at lade sit handicap stå i vejen for hans drømme. Kevin kastede sig i en ung alder over cykelsporten, har cyklet fra Danmark til Paris, deltaget i 24-timers cykelløbet, Hjertetouren, og er også en aktiv løber som ligeledes har gennemført flere halvmaraton. Han er nu i gang med at tage den sidste adgangsgivende eksamen til pædagogseminariet.

”Man kan, hvad man vil”, er Kevins ordsprog og hans historie, mod og viljestyrke kan forhåbentlig give en inspiration til andre.

Kevin vil bl.a. tale om:

  • Livet med et halvt hjerte, udfordringerne og følgevirkninger fra hjertesygdommenBilledresultat for Kevin Meinhard
  • Med viljestyrke og træning når man langt
  • Uddannelse og mål med pædagoguddannelsen
  • Gode råd til unge med et handicap eller svære udfordringer

Der vil også være tid til spørgsmål.

Til arrangementet vil der blive serveret kaffe, te, kage og madtærter. Det er gratis at deltage. Arrangementet er målrettet unge med handicap i alderen 16-35 år, men alle er velkomne.

Tilmelding direkte på mailen: louisehattens2001@gmail.com. Se også Facebook-begivenhed her

 

 

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK