// Kom til hæng ud-aften i Café Ferm //

Efter en super fed Opstartsworkshop og en rigtig hyggelig Åbningsreception, er Café Ferm nu officielt oppe og køre. Caféen kommer til at holde åbent hver tirsdag i maj og juni fra kl.16.30-20.30. Nogen aftener vil der være arrangementer og andre aftener vil der blot være mulighed for at komme og hænge ud, hygge og snakke.

Tirsdag den 10.maj er der hæng ud-aften, så kom forbi til hygge, snak og en kop kaffe/te. På trods af at café-aftenerne ligger klods oveni aftensmadstid, har vi desværre ikke mulighed for hverken at lave mad i caféen eller at sælge mad i caféen – men man er meget velkommen til at medbringe en madpakke og hvis der er stemning for det kan fælles pizza indkøb (for egen regning desværre) sikkert også arrangeres. Derudover skal det siges, at det er fuldstændig op til en selv, hvornår (i løbet af åbningstiden) man dukker op og hvor længe man bliver.

Vi håber du har lyst til at komme og hænge ud !

Hvornår: Den 10.maj kl.16.30-20.30

Hvor: Caféen holder til i Hyltebjerggård som er et aktivitets- og frivilligcenter i Vanløse, adressen er: Linde Allé 33, 2720 Vanløse.

Har du nogen spørgsmål eller har du lyst til at høre mere om projektet, så kontakt projektleder Mirjam Trier Henten på 30 26 76 89 / mirjam@sumh.dk