Kommunikatør og Projektleder

Har du lyst til at sætte dine kompetencer indenfor kommunikationsområdet i spil i en mindre NGO, der arbejder for en større sag? Har du lyst til at arbejde som projektleder på projektet Os Online, hvor der er udviklet en digital løsning, der skal styrke unge med kognitive funktionsnedsættelsers muligheder for at begå sig på sociale medier, og som nu skal formidles til og implementeres på STU’er? Så er du måske den kommunikatør og projektleder, som Sammenslutningen af Unge Med Handicap søger.
Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH) arbejder for, at unge med handicap kan leve det ungeliv, de ønsker. Det gør vi gennem aktiviteter på SoMe, gennem interessevaretagelse og fortalervirksomhed samt gennem projekter, der sætter fokus på særlige områder inden for uddannelse, beskæftigelse, fritid, seksualitet og sociale medier.

Du skal være ansvarlig projektleder på projektet Os Online. Projektet Os Online er i en fase, hvor den digitale løsning er udviklet. Du vil derfor primært skulle være ansvarlig for projekt- og procesledelse i forbindelse med udrulning af løsningen til unge med funktionsnedsættelse og deres undervisere på STU’er. Derudover skal der videreudvikles på en forretningsmodel for at skabe en bæredygtig forankring af løsningen.

Du skal også fungere som kommunikationskonsulent i forbindelse med SUMH’s øvrige projekter og i forbindelse med mere generelle kommunikationsopgaver – herunder understøtte unge, der er frivillige i politikudvalget, i deres politiske arbejde.
Vi søger en faglig profil, der har:

 • En relevant uddannelse – gerne kommunikationsfaglig uddannelse og/eller indenfor forretningsudvikling
 • Dokumenterede kompetencer og en faglig værktøjskassen indenfor:
 • Projektledelse og procesledelse, der sikrer resultater og samarbejde med eksterne aktører
 • Kommunikation, der skaber opmærksomhed
 • Frivillighed og ledelse af frivillige, der er inddragende og koordinerende
 • Forretningsudvikling, der skaber bæredygtig økonomisk forankring
 • Minimum 1-3 års erfaring fra job med projekt- og procesledelse og/eller kommunikation
 • Kendskab til handicapområdet og STU-området er IKKE et krav, men en klar fordel.

Vi søger en personlig profil, der har:

 • Et selvstændigt drive og høj motivation
 • Mod til at lede et stort projekt og dets mange samarbejdspartnere og aktiviteter
 • En struktureret og systematisk arbejdsstil, der kan bevæge sig på alle niveauer af et projekt – både i detaljen og på de overordnede linjer, kombineret med en innovativ tilgang til opgaveløsningen.
 • Erfaring med at lede sig selv, og samtidig indgå i dialog og sparring med sekretariatsleder, kollegaer og samarbejdspartnere
 • Lyst til at indgå i et dedikeret team

Såfremt du har referencer, vi må kontakte i udvælgelsesprocessen, så må du meget gerne medsende dem.

Timetal: 30 timer ugentligt med evt. mulighed for yderligere timer, ansættelse frem til 1. dec. 2020 med evt. mulighed for forlængelse. Det skal bemærkes, at SUMH, som er en mindre NGO, ikke er lønførende.
Sted: Sammenslutningen af Unge Med Handicaps sekretariat på Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup – lige ved siden af Høje Taastrup Station. Der vil dog forekomme national rejseaktivitet.

ANSØG

Ansøgning på maks. 1 side og CV (i ét samlet dokument) sendes via Jobindex – brug ansøgninsknappen  “Søg jobbet online” under opslaget. Vi forholder os løbende til de indkomne ansøgninger, og hvis den rette kandidat kommer, forbeholder vi os retten til at lukke for ansøgningsrunden før end den 7. november 2019, hvor sidste frist ellers vil være.

OM SUMH

Læs mere om Sammenslutningen af Unge Med Handicap på www.sumh.dk. Har du spørgsmål kan du kontakte sekretariatsleder, Ditte Rejnholdt Rudolfsen, på 2171 6170 eller ditte@sumh.dk.
Søg jobbet online