Brug lidt af din tid som frivillig og gør en vigtig forskel for 7. klasses elever, hvor du kan inspirere dem til at droppe fordomme og få alle med i fællesskabet!

TID OG STED
Onsdag d. 27. februar kl. 10.30-12.30 (inkl. gratis frokost) i Farum Arena (Stavnsholtvej 41, 3520 Farum).

HVAD ER STJERNECUP?
Stjernecup i Furesø er et stort event, der strækker sig over flere uger, hvor 6.-8. klasser lærer mindre klasser at spille kidsvolley (en nemmere version af volleyball). I alt deltager omkring 3500 elever. Læs mere om Stjernecup her.

HVAD SKAL SUMH TIL STJERNECUP?
SUMH deltager en af dagene, hvor 300 elever fra 7.klassetrin bliver klædt på til at coache de mindre klasser. Et vigtigt formål er at opfordre eleverne til at få alle med i fællesskabet og øvelserne. Planen er, at der deltager mindst 12 frivillige fra SUMH, så der er virkelig brug for DIN hjælp.

PROGRAM
Kl. 10.30: Vi mødes i i Farum Arena, hvor vi har tid til at forberede os og spise en bid mad.

Kl. 11.45: Vi har 30 minutter med ca. 300 elever fra 7. klasse.

Talleg (15 min.): I grupper af to og to laver I frivillige ’talleg’ med en gruppe på ca. 40 børn. Tallegen går ud på, at børnene skal stille sig på række efter husnr. og forskellige andre kategorier – uden at tale sammen. Du deler din gruppe op i ca. 4 hold, som konkurrerer mod hinanden. Bagefter tager I en snak om, hvordan man kan samarbejde og kommunikere, så alle kan være med.

Fortæl personlige historier (15 minutter): Hver af jer to frivillige får 5 minutter til at fortælle en personlig historie til inspiration for eleverne. Gerne en fortælling om, hvordan andre har fået jer til at føle jer en del af fællesskabet, eller hvad I har gjort for at inkludere andre. Derudover 5 minutter til spørgsmål.

Kl. 12.15: Vi samles til en lille evaluering.

Kl. 12:30: Tak for i dag!

NB. Når man melder sig som frivillig, får man et mere detaljeret program med guide til øvelser, mv.

TRANSPORT
SUMH dækker dine transportudgifter. Der er mulighed for at følges med mig i offentlig transport – vi mødes på Hovedbanegården foran McDonalds kl. 9.25.

TILGÆNGELIGHED
Farum Arena er tilgængelig for kørestole. Se nærmere detaljer her: http://www.godadgang.dk/dk/steder/oversted.asp?id=5732

HVAD KRÆVER DET AT VÆRE MED?
At du har lyst til at stille dig op foran en gruppe elever, fortælle og lave en leg med dem. Du er sammen med en anden frivillig, så plejer det at være ekstra sjovt, og I kan støtte hinanden.

TILMELDING OG SPØRGSMÅL?
Meld dig til på lisa@sumh.dk eller tlf. 61 67 76 89 hurtigst muligt og senest 20. februar. Tøv heller ikke med at stille spørgsmål 🙂 Se og del gerne Facebook-begivenhed her

Mange hilsner fra
Lisa (frivilligkoordinator i SUMH)