Kære medlemsorganisationer

Så er det til januar, at SUMHs MO-seminar løber af stablen!

Denne gang skal vi tale om dem, der gør alt vores gode arbejde muligt – nemlig de frivillige. For hvad gør man egentlig, når man har rekrutteret sig en horde af nye frivillige, der står og hopper for at komme i gang med arbejdet? Selvom lysten er stor i starten, kan det hurtigt blive hverdag, og hvad gør man så for at holde folk til ilden? Og hvordan skal man egentlig tackle det, hvis en eller flere frivillige ikke leverer det arbejde man havde håbet eller forventet? Er det okay at stille krav til de frivillige? Og kan man opnå mere med frivilligt arbejde på tværs af medlemsorganisationerne?  Alt det og meget, meget mere bliver vi klogere på til MO-seminaret.

Årets tema er: Frivillige – hvordan holder vi dem til ilden og gør dem endnu bedre?

Det endelige program er under udarbejdelse, og det sender vi ud, så snart det er klar.

Praktiske informationer

TID: Det hele finder sted den 6.-7. januar 2018

STED: MO-seminaret finder sted i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2 i Høje Tåstrup.

OVERNATNING: SUMH dækker overnatning på hotel i Høje Tåstrup, hvis man kommer langvejs fra. Som udgangspunkt deler man værelse med en af samme køn, men hvis har man en hjælper med, deler man selvfølgelig værelse med vedkommende. Har man en mulighed for overnatning hos f.eks. bekendte opfordrer vi til det, da pengene er små, og så kan blive brugt på dygtige oplægsholdere eller lignende i stedet.

TRANSPORT: Vi har desværre ikke mulighed for at dække transporten til og fra arrangementet.

MAD: SUMH sørger for mad under hele seminaret. Hvis du har behov for særlig kost, har allergi eller lignende, er det vigtigt, at du skriver det i tilmeldingen.

TILMELDING: Hver medlemsorganisation kan sende op til 2 deltagere. tilmeldingsinfo udsendes pr. mail til SUMHs medlemsorganisationer og fremgår her på siden snarest.

SPØRGSMÅL: Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte MO-teamet på mail: moteam@sumh.dk.

Vi glæder os meget til at se så mange som muligt til et par forrygende og lærerige dage!

De bedste hilsner
MO-teamet og SUMH’s bestyrelse