KONSULENTJENESTE FOR MEDLEMSORGANISATIONER

Sammenslutningen af Unge Med Handicap har som formål at styrke organisationer af og for unge med handicap. Derfor har vi en konsulenttjeneste, der via vidensdeling og erfaringsudveksling skal styrke netværk og samarbejde mellem vores medlemsorganisationer.

Alle frivillige og medarbejdere i SUMH og SUMHs medlemsorganisationer besidder en lang række kompetencer, som vi kun kan få fordel af at dele med hinanden. Konsulenttjenestens formål er at sætte alle disse kompetencer i spil, så medlemsorganisationer med udfordringer kan få hjælp af de bedst egnede personer inden for SUMHs organisation.

Konsulenttjenesten tilbyder forskellige forløb af forskellig varighed, der skræddersyes til den enkelte organisation og den enkelte udfordring. SUMH står for at matche problem, organisation og kompetente personer, og vi planlægger forløbet sammen med jer. Som hovedregel deltager et af SUMHs bestyrelsesmedlemmer altid i forløbene sammen med den eller de personer fra en af SUMHs medlemsorganisationer der sidder med de rette kompetencer.

Konsulenttjenesten er et gratis tilbud til SUMHs medlemsorganisationer. Har I brug for hjælp eller har I kompetencer, I gerne vil dele ud af, kan I kontakte SUMHs sekretariatsleder Nina Chessman Pallesen på nina@sumh.dk eller på telefon 21 71 61 70.