Foråret står for døren, og det betyder, at det er tid til SUMHs årlige repræsentantskabsmøde, som finder sted d. 6. – 7. april 2018 i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Tilmeld dig inden 23. marts kl. 10 her

SUMHS FREMTID PÅ PROGRAMMET
Repræsentantskabsmødet er en årlig begivenhed, hvor SUMHs medlemsorganisationer samles og drøfter SUMHs arbejde i 2017 og sætter retning for, hvad SUMH skal fokusere på i 2018. Derudover er der valg til bestyrelsen, og programpunkter som økonomisk strategi og netværksdannelse gennem speeddating. Sidst men ikke mindst skal vi holde en super FEST! Se det foreløbige program her.

ALLE I SUMHS NETVÆRK ER VELKOMNE
Frivillige og andre i SUMHs netværk er meget velkomne til at deltage i repræsentantskabsmødet. Det er en fantastisk mulighed for at se alle de gode folk, som du har lært at kende via dit engagement i SUMH. Og det er dén begivenhed, hvor der er bedst chance for at lære SUMH og vores medlemsorganisationerne endnu bedre at kende. Kom glad og vær med til at skabe et uforglemmeligt repræsentantskabsmøde i den SUMH’ske fælleskabsånd.

ØNSKER DU AT STILLE OP TIL SUMHS BESTYRELSE? 
I år skal der vælges seks bestyrelsesmedlemmer, herunder skal der stemmes om næstformandsposten. De valgte bestyrelsesmedlemmer skal sammen med resten af SUMHs bestyrelse arbejde videre med at styrke SUMHs arbejde for alle unge med handicap.

Som bestyrelsesmedlem har du stor mulighed for at få indflydelse og erfaring med at lave alt fra frivilligt socialt arbejde til politisk strategisk arbejde. Vi håber derfor, at rigtig mange har lyst til at stille op ved bestyrelsesvalget. Bemærk at der er et weekendarrangement for den nye bestyrelse d. 21.-22. april 2018, som det er obligatorisk at deltage i, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis du stiller op.

Har du spørgsmål til bestyrelsesarbejdet, kan du kontakte SUMHs formand Sofie Monggaard Christensen på sofie@sumh.dk eller tlf. 60 60 63 57.


PRAKTISK INFORMATION

• Tid: Repræsentantskabsmødet foregår fra fredag d. 6. april kl. 17.30 og slutter med fest lørdag den 7. april 2018.

• Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

• Tilmelding: Tilmeldingsfristen er d. 23. marts kl. 10. Du tilmelder dig via dette tilmeldingsskema

• Transport: Vi dækker transport for op til 2 repræsentanter fra hver medlemsorganisation, bestyrelsesmedlemmer i SUMH samt bestyrelseskandidater til bestyrelsesvalget. Så hvis du stiller op til bestyrelsen, får du altså dækket transportomkostninger.

• Overnatning: Du kan gratis overnatte i Handicaporganisationernes Hus. Der er tilgængelige badefaciliteter, træningsrum og massagestole til rådighed. Du skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag. Når du ankommer, får du anvist, hvor du skal sove. Du kan overnatte natten til lørdag, natten til søndag eller begge nætter. Der vil være morgenmad til dem, som overnatter i huset. Du angiver i tilmeldingsskemaet, om du ønsker overnatning. Hvis det er nødvendigt for dig at overnatte på hotel, kan du få dækket udgifterne, såfremt du stiller op til bestyrelsen.

• Mad og drikke: Der er forplejning under hele arrangementet. Drikkevarer til hygge fredag aften og fest lørdag aften kan købes billigt med kontanter eller Mobile Pay.

• Særlige behov: Har du særlige behov, hjælper eller andet, som vi skal vide, så angiv det i tilmeldingsskemaet.

• Spørgsmål: Praktiske spørgsmål kan stilles til SUMHs frivilligkoordinator Lisa på tlf. 61 67 76 89 eller mail: lisa@sumh.dk