STUDENTERMEDHJÆLPER TIL SAMMENSLUTNINGEN AF UNGE MED HANDICAP

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR UNGE MED HANDICAP, MENS DU UDVIKLER DIG FAGLIGT OG PERSONLIGT? SÅ ER DET DIG VI SØGER I SOM STUDENTERMEDHJÆLPER I SAMMENSLUTNINGEN AF UNGE MED HANDICAP (SUMH)

Som studentermedhjælper hos os får du erfaring med organisatorisk arbejde og kommunikation i en lille NGO i tæt samarbejde med dedikerede kollegaer og engagerede frivillige. Vi søger en studentermedhjælper, der har erfaring inden for kommunikation og gerne vil arbejde med organisationsudvikling og frivillighed.

VORES VISION

SUMHs vision er, at alle unge med handicap har mulighed for at leve det ungdomsliv, som de ønsker. Vores arbejde består først fremmest i at sikre unge med handicap medindflydelse og repræsentation i samfundet. Det gør vi ved at styrke vores medlemsorganisationers virke, arbejde politisk og udvikle nye projekter og initiativer, der sætter unge med handicap i front som de ressourcer, de er.

OM JOBBET

Arbejdsopgaverne vil være alsidige, og du vil overordnet komme til at beskæftige dig med følgende:

 • Bidrage til skriftlig formidling af politiske notater, debatindlæg og evt. kampagnemateriale
 • Udvikling af indhold til nyhedsbreve og sociale medier
 • Hjemmesideredigering
 • Bidrage til planlægning og afholdelse af SUMHs arrangementer
 • Organisering og rekruttering af frivillige
 • Mulighed for indflydelse på egne opgaver efter kvalifikationer

VI SØGER EN PERSON SOM:

  • Er i gang med en relevant videregående og har mindst 1 år tilbage. Det kunne være inden for kommunikation, sociologi, statskundskab eller politik og forvaltning
  • Har erfaring med kommunikation og sociale medier og mod på at lære mere, fx hjemmesideredigering
  • Trives i et dynamisk miljø, hvor selvstændig opgaveløsning og sparring fra kollegaer går hånd i hånd
  • Har lyst til at samarbejde med frivillige – og ser en styrke ved det frivillige ejerskab og engagement, og gerne vil arbejde med politiske interessevaretagelse og organisationsudvikling
  • Trives i mange vekslende opgaver, hvor du tager initiativ og går struktureret til dine opgaver
  • Kendskab til handicapområdet er IKKE et krav, men selvfølgelig interessant

VI TILBYDER DIG:

En arbejdsplads med højt til loftet, stor fleksibilitet og stærk faglighed. Vi vægter rummelighed, hvor der plads til det enkelte menneskes behov. Du vil blive en del af en organisation med mange fantastiske unge frivillige og medlemmer, der både giver indsigt og udsyn. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, som gerne samles til bål og hygge i naturen.

TID: 12- 15 timer om ugen

STED: Sammenslutningen af Unge Med Handicaps sekretariat i Handicaporganisationernes Hus på Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup – lige ved Høje Taastrup station. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale, og der kan forekomme mindre rejseaktivitet.

ANSØGNINGSFRIST: 8. august 2021. Der vil blive afholdt samtaler den 12. august. Ansøgning på max 1 side og CV (i ét samlet dokument) sendes til pernille@sumh.dk senest d. 8. august 2021.

Læs mere om Sammenslutningen af Unge Med Handicap på www.sumh.dk. Har du spørgsmål kan du kontakte organisationskonsulent Pernille van Kleef på pernille@sumh.dk eller 92152617, frem til den 9. juli 2021.

Hent stillingsopslaget i PDF her