CO-CREATE SAMMEN MED UNGE!

Nu inviterer vi endnu engang til meetup i Velfærdsfabrikken, hvor du kan høre mere om nogle af de udfordringer, unge med handicap oplever i deres dagligdag. Kom med og bliv en del af et team, hvor unge, virksomheder og fageksperter sammen vil udvikle nye bud på løsninger af udfordringerne.

Du vil blive klogere på 20 konkrete udfordringer, som mangler den gode idé og løsning, og du kommer til at tale med de unge selv, som er eksperter på dem. Der er et stort udviklingspotentiale, og måske ligger jeres kommende marked gemt bag én eller flere af udfordringerne?

Er I stærke på en bestemt teknologi, på produktion, design, IT eller service – eller noget helt andet? Privat eller offentlig organisation? Specialister eller generalister, store eller små? Det er ingen forudsætning for at være med, at vide noget om handicap. Hvis blot I har lyst, åbenhed og nysgerrighed, så inviterer vi jer hermed til at byde ind med jeres viden og kunnen.

Læs om de 20 udfordringer på www.velfærdsfabrikken.dk. Kom og find ud af, om du skal være med til at gøre en forskel i unge med handicaps liv. Vi glæder os til at se jer!

 

TID OG STED

Torsdag d. 3. september 2015 kl. 13.00 – 16.00 hos

Teknologisk Institut Aarhus

Kongsvang Allé 29

Bygning 1, 5. sal (konferencesalen)

8000 Aarhus C

 

TILMELDING

Tilmeld dig senest d. 24. august.

Arrangementet er gratis, og vi serverer frokost til at starte op på.

Tilmeld dig her

 

Interesseret, men uden mulighed for at deltage?

Du kan stadig være med. Kontakt os for at høre nærmere:

Rasmus fra SUMH, rasmus@sumh.dk / 20186159

Ana fra Teknologisk Institut, amap@teknologisk.dk / 72202435

 

OM VELFÆRDSFABRIKKEN

Velfærdsfabrikken skabes sammen af Teknologisk Institut og Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH). Projektet har til formål at engagere virksomheder og unge med handicap i at udvikle teknologiske løsninger, der gør hverdag og social deltagelse med handicap nemmere. Vi inviterer forskellige aktører til sammen at skabe idéer og prototyper til nye produkter eller services, som kan gøre en forskel i både organisationer og unge med handicaps liv.

Følg os på Facebook.