VIL DU VÆRE FRONTLØBER I SUMH?

SUMH er ved at starte et hold af frivillige Frontløbere, som skal lave sjove og udfordrende workshops om inklusion, handicap, fordomme og berøringsangst i danske folkeskoler over hele landet. Vil du være med?

Du har lyst til at møde skoleelever i øjenhøjde, sætte dig selv i spil og skabe dialog om fordomme og berøringsangst. Kedelige oplæg med lange livshistorier og løftede pegefingre bliver der ikke noget af. Til gengæld bliver der masser af skæve øvelser med nysgerrige elever, ping-pong om fordomme og personlige oplevelser, og udfordrende lege, hvor elevinddragelse er i fokus.

Som Frontløber får du muligheden for at gøre en forskel, skabe nye perspektiver og ændre elevernes holdninger ved at gå foran som en god rollemodel.

OM DIG:
Du er mellem 18-35 år og har et handicap.
Du har lyst til at sætte dig selv og dine personlige erfaringer med berøringsangst i spil på en positiv måde.
Du har mod på at afholde workshops for 20-30 skoleelever, og kan tage ansvar for at give eleverne en udfordrende og god oplevelse sammen med en anden frivillig.
Det er en fordel, hvis du har prøvet at facilitere workshops før, men det er ikke et krav!
Du kan deltage i en uddannelsesweekend, hvor du bliver klædt på til opgaven.

Skriv en e-mail til SUMHs frivilligkoordinator Karen på mail: karen@sumh.dk, hvor du fortæller, hvorfor det lige netop er dig, der skal være Frontløber!


Vi afholder uddannelsesweekend den 21. august kl. 17.00 – 22. august kl. 18.00. Du skal i første omgang kunne stå for 2 skoleworkshops i dagtimerne i starten af september.