Den 18.-19. august 2018 uddanner SUMH og Danske Skoleelever et nyt hold Frontløbere til at holde workshops på folkeskoler i hele landet. Du kan også være med – skriv en mail til SUMHs frivilligkoordinator på lisa@sumh.dk og fortæl, hvorfor du vil være Frontløber senest d. 12. august!

workshop i Alle med

Er du ung med et handicap eller en diagnose, og vil du være med til at skabe opmærksomhed om forskellighed og inklusion i skolen? Så er der brug for dig!

Der er igen mulighed for at blive frivillig Frontløber, da anden omgang af succesprojektet ALLE MED snart starter op. Frontløbere er unge med handicap, som går foran og gør en forskel som workshop- og oplægsholdere i folkeskoler over hele landet.

Som Frontløber får du mulighed for at udfordre elevernes holdninger og at give dem en bedre forståelse af handicap og forskellighed. Du kommer til at sætte fokus på, hvordan man bedst kan skabe gode fællesskaber, når man har forskellige behov i en klasse. Alt sammen ud fra eksempler fra dit eget liv og skoletid.

Gennem ALLE MED bliver du en del af et netværk af engagerede frivillige unge med og uden handicap. Du får kompetent uddannelse, løbende supervision og masser af spændende oplevelser i mødet med skoleeleverne.


Om dig:

Du har lyst til at møde skoleelever i øjenhøjde, sætte dig selv i spil og skabe dialog om inklusion, forskellighed og fordomme. Du har mod på at stå i spidsen for masser af sjove og udfordrende øvelser, hvor eleverne får lov at bruge deres nysgerrighed. Du kommer til at lave workshops og oplæg sammen med frivillige unge fra Danske Skoleelever.

  • Du er mellem 18-35 år og har et handicap eller en diagnose
  • Du har lyst til at sætte dig selv og dine personlige erfaringer med inklusion i spil
  • Du har mod på at holde workshops for alle klassetrin og kan tage ansvar for at give eleverne en udfordrende og god oplevelse sammen med en anden frivillig
  • Du kan besøge skoler mindst 2-3 gange i dagtimerne i løbet af skoleåret 2018/2019
  • Det er en fordel, hvis du har prøvet at facilitere workshops før, men det er ikke et krav.
  • Du kan deltage i en uddannelsesweekend d. 18.-19. august 2018 i Handicaporganisationernes Hus i Høje-Taastrup, hvor du bliver klædt på til rollen som Frontløber

Skriv en mail til SUMHs frivilligkoordinator på lisa@sumh.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor det lige netop er dig, der skal være Frontløber. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Lisa på tlf. 61 67 76 89. Fristen for at ansøge om at blive Frontløber er den 12. august 2018. Spred også gerne budskabet i dit netværk  (opslag findes som PDF her).

Som Frontløber bliver du tilknyttet Sammenslutningen af Unge Med Handicap, som står for uddannelse og koordinering af frivillige Frontløbere i projektet ALLE MED. Projektet udføres i et samarbejde med Danske Skoleelever og Danske Handicaporganisationer. Læs mere på www.allemed.dk. 

 logo-allemed mini

 

 

 

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK