Synes du det er sjovt at lave events? Og vil du være en del af et stærk socialt sammenhold?
Så er det netop DIG, vi søger som frivillig i SUMH Aktiv København.

Vores eventudvalg SUMH Aktiv København er åbent for frivillige, som har lyst til at lave arrangementer i hovedstadsområdet for unge med og uden handicap.
Du kan bidrage med, hvad du er god til og kan lide at lave – om det er så er koordinering, kommunikationsopgaver, kagebagning eller noget helt fjerde. Du vil også få værktøjer til at lave spændende events.

VI FORVENTER
• Du er bosat i hovedstadsområdet eller opsat på selv at tage derhen, da vi har et lavt budget til transportudgifter.
• Du er mellem 16-35 år.
• Du har mod på at lave arrangementer, som er tilgængelige for unge med handicap (du er meget velkommen, selv om du ikke har et handicap)

TIL GENGÆLD FÅR DU
• Erfaring med eventplanlægning
• Mulighed for at være kreativ og få indflydelse
• Fede oplevelser sammen med andre unge

TID OG STED:
Workshoppen finder sted torsdag d. 7. februar kl. 17.30-20.00 i Handicaporganisatiornes Hus (Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup)

PROGRAM
Til workshoppen d. 7. februar får du mere info om, hvad SUMH Aktiv er, og du kan møde de andre fantastiske frivillige.
Vi laver en kreativ proces for at finde på fede events i 2019, og vi fordeler, hvem der har ansvar for hvilke arrangementer. Man vil typisk være en gruppe på mindst 2-3 frivillige, der sammen står for et arrangement.

PRAKTISK OG TILGÆNGELIGHED
Der er gratis aftensmad, og transportudgifter dækkes.
Der er tilgængeligt for kørestole i Handicaporganisationernes Hus og gode muligheder for at trække sig tilbage, hvis man har brug for ro eller ekstra pause.

TILMELDING OG SPØRGSMÅL
Tilmeld dig workshoppen senest mandag d. 4. februar til SUMHs frivilligkoordinator Lisa på lisa@sumh.dk eller tlf. 61 67 76 89. Giv gerne besked, hvis du har en hjælper med, madallergier eller andre særlige behov, vi skal være opmærksomme på. Se og del gerne Facebook-begivenhed her
Tøv ikke med at kontakte Lisa, hvis du har spørgsmål.