Hvad ville du gøre, hvis du var minister?

Hvis du fik indflydelse, hvad var så det vigtigste emne og det første emne, du ville tage fat på? Der er valg til folketinget 1. november og her har alle muligheden for at gøre deres indflydelse gældende. Din stemme tæller. Men, hvad ville du forandre, hvis det var dig, der blev valgt som minister?

I SUMH (Sammenslutningen af Unge Med Handicap) ved de unge godt, hvor skoen trykker, når det gælder vilkårene for unge med handicap.

I en række videoer, som vi lancerer i den kommende uge op mod det forestående folketingsvalg sætter vores unge frivillige tommelfingeren på de ømme punkter og kommer med forslag til løsninger, der kan skaffe flere unge i uddannelse og job og skabe mere livskvalitet og bedre muligheder. For der er nok at tage fat på, når det handler om at skabe bedre vilkår for unge med handicap.

Der mangler fokus på at gøre STU-tilbuddene bedre, at skabe en hurtigere og lettere vej i fleksjob og sikre at hjælpemidler og støtte på ungdomsuddannelserne er til rådighed, når der er brug for dem.

I videoerne fortæller Antoniett, Rikke, William, Maja, Mathilde og Emilie om, hvad de ville ændre, hvis de var ministre og deres erfaringer bør man lytte til, for de ved, hvordan det er at være ung med handicap og stræbe efter at leve det ungdomsliv, de selv gerne vil. Den første video kan du se nederst i artiklen.

Plakat, hvor der står:

DIN stemme gør en forskel.

Sæt kryds den 1. november.

SUMH
Det er vigtigt at stemme, hvis man vil ændre noget. Sæt kryds til valget 1. december

Følg med i ugen op til valget og se videoerne – og tænk over, hvad du selv ville gøre, hvis du var minister.

Her kan du se den første af video i serien “Hvis jeg var minister …”


Bliv frivillig i SUMH

"*" indikerer påkrævede felter

Hvad er du interesseret i at engagere dig i?
Her kan du skrive, hvis der er andet, som vi skal vide
Privatlivspolitik*
Tilmeld mig nyhedsbrevet*