det sker – kalender

Her på siden kan du få et overblik over kommende aktiviteter i SUMH.

De fleste arrangementer er åbne for alle unge med handicap under 36 år, og det er gratis at deltage. Nogle få arrangementer er kun for udvalgte deltagere, fx medlemsorganisationsmøder (MO-møder) og bestyrelsesmøder.

Vi håber at se dig!

Tre unge står ved trappe og hygger sig

Juni

Igen i år skal SUMH på Folkemødet på Bornholm, og du har mulighed for at tage del i det!
Vi sender 7 unge (inkl. eventuelle hjælpere) afsted, som engagerer sig politisk i SUMH, tager del i vores Unge Stemmer projekt eller er med i tilgængelighedsudvalget.

Tidspunkt
Start: 14. juni kl. 10:00
Slut: 18. juni kl. 16:00
Program Vi mødes ved Indgang Øst kl. 13. Herfra går vi direkte til HandiCamp hvor vi får frokost og informationer om Roskilde Festival, HandiCamp og Handicapservice. Bagefter tager vi på tur rundt på pladsen, hvor vi kan møde de frivillige og høre om deres opgaver og opleve faciliteterne i Volunteeer’s Village.

Selve rundvisningen slutter kl. 16.00.

Koncert efter rundvisningen De som vil blive efter rundvisningen, kan tage med til koncert på EOS-scenen sammen med Sofie, hvor Agnes Hartwich spiller kl. 16:15 og Ida Laurberg spiller kl. 17:15. Derefter kan I begive jer rundt på festivalen på egen hånd indtil midnat.

Tidspunkt
Start: 25. juni kl. 13:00
Slut: 25. maj kl. 16:00

Guide til kalenderen

I kalenderen kan du sortere i arrangementer efter tidspunkt, sted og type. Du kan også tilmelde dig direkte til de arrangementer, som har tilmelding. Du kan dele link til begivenheden med andre og tilføje til din kalender.

Se aktuelle tilbud fra DUF og CFSA

Find uddannelser fra DUF

Find kurser fra CFSA

Få refusion for udgifter

Find refusionsblanket

Portræt af Pernille van Kleef, der smiler til kameraet

Kontakt

Pernille
van Kleef

92 15 26 17