Frivillig og aktiv i SUMH

Som frivillig er du med til at løfte SUMHs mange projekter og gøre en stor forskel i samfundet. SUMHs mange dygtige, engagerede og fantastiske frivillige er typisk unge med handicap, som gerne vil gå foran i at skabe et samfund, hvor funktionsnedsættelser ikke bliver til handicap. Alle er dog velkomne som frivillige og du kan derfor også sagtens være frivillig, selvom du ikke har et handicap.

Frivillige i SUMH får masser af fede oplevelser, udfordringer og erfaringer til CV’et – og vi kan altid bruge endnu flere seje og engagerede frivillige!

Bliv Frivillig i SUMH

I SUMH laver vores frivillige en bred vifte af aktiviteter – fra bestyrelsesarbejde til sociale arrangementer. De frivillige i SUMH har stor indflydelse på SUMH. Det er de frivillige der repræsenterer SUMH og det er de frivillige, der skaber værdigrundlaget. SUMH er en frivilligorganisation, hvor unge med handicap taler deres egen sag.

I øjeblikket har vi følgende frivillige udvalg og grupper:

Frontløberne

Vil du være med til at sætte inklusion på skoleskemaet og har du en workshopholder gemt i maven? Så bliv Frontløber i SUMH. Sammen med frivillige unge fra Danske Skoleelever laver Frontløberne oplysningsarbejde om fællesskab og inklusion i folkeskolen, og rykker holdninger til handicap og inklusion.

Læs mere her, eller kontakt SUMHs frivilligkoordinator Karen Jacobsen på karen@sumh.dk for at blive Frontløber.

SUMH Aktiv

Er du typen, der spreder god stemning, får fjollede, festlige og finurlige ideer til sociale arrangementer – og kan du få alle til at føle sig velkommen til en god fest? Så skal du være med i SUMH Aktiv! Der er altid plads til flere frivillige i SUMH Aktiv, så skynd dig at kontakte SUMHs frivilligteam på frivilligteam@sumh.dk.

Fælles om Fritiden

Brænder du for et aktivt fritidsliv og vil du være med til at understøtte, at alle børn har mulighed for at få gode oplevelser med at gå til noget? Så skal du blive frivillig i Fælles om Fritiden!

I Fælles om Fritiden arbejder SUMH for at skabe inkluderende fritidsfællesskaber for børn og unge med handicap, psykiske diagnoser og kroniske sygdomme. Du kan være frivillig enten som fritidsguide, der guider børn til en tryg start i fritidslivet, eller som fritidsambassadør, der som rollemodel fortæller om erfaringer med handicap og fritidsliv.

Kontakt Fælles om Fritiden på faellesomfritiden@sumh.dk eller 3069 6059 / projektleder Karen Jacobsen på karen@sumh.dk for at høre mere eller læs mere på www.fællesomfritiden.dk.

Ulandsarbejde

SUMH laver ulandsprojekter i Uganda. Ulandsudvalget består af frivillige med viden og interesse for ulandsarbejde. De arbejder sammen med vores partner i Uganda, og er med til at forbedre forholdene for unge med handicap ude i verden. Ulandsudvalget rekrutterer i øjeblikket ikke nye frivillige.

Kontakt projektleder Sarah Wolf på sarah@sumh.dk eller SUMHs Ulandsudvalg på ulandsudvalg@sumh.dk

Bliv en del af SUMHs netværk

Sidst men ikke mindst kan du blive del af SUMHs netværk. Som SUMHer følger du vores arbejde og får mulighed for at deltage i fede arrangementer, fester og forskellige spændende aktiviteter. Du kommer på SUMHs  kontaktliste og Facebook-gruppe, hvor du kan blive kontaktet med:

  • Invitationer til sociale og faglige arrangementer sammen med andre unge med og uden handicap
  • Invitationer til at deltage i enkeltstående aktiviteter i SUMHs projekter – for eksempel fokusgruppeinterviews, visuelle kampagner, debatter, eller lignende
  • Opslag om nye muligheder for at blive frivillig i SUMH
  • Information om SUMHs projekter og muligheder for at være med!

For at komme med i netværket skal du skrive navn, mailadresse, telefonnummer, by og evt. medlemsorganisation til SUMHs frivilligteam på frivilligteam@sumh.dk.

Så kommer du på listen og bliver inviteret med i SUMHernes interne facebookgruppe.

Til Top