Nyt netværk for ledige med handicap

Sammenslutning af Unge Med Handicap (SUMH) og Videnscenter om handicap er gået sammen om at starte netværksfællesskab for mennesker med handicap, der ønsker at blive inspireret og dele erfaringer med jobsøgning med andre

Netværket rulles i gang med afholdelse af tre webinarer i efteråret, som på forskellig vis giver inspiration og redskaber til det gode jobmatch, mødet med arbejdsgiveren og samarbejdet med jobcenteret.

Der er oprettet en facebookgruppe, som vil være stedet, hvor medlemmer uformelt og konstruktivt kan finde støtte, dele erfaringer og opdage ressourcer, der kan hjælpe i forhold til jobsøgningen eller at trives i arbejdslivet.

Baggrunden for stiftelsen af netværket er, at jobsøgning kan opleves som en ensom og hård proces, og det ofte kan være gavnligt at møde andre, der er i samme eller har været i samme situation.

Alle er velkomne i netværket, uanset om man er ledig, i beskæftigelse, søger fleksjob eller arbejde på fuld tid mv. Det afgørende er, at medlemmer har gavn af andres erfaringer eller har viljen til at engagere sig og dele perspektiver og erfaringer.

Læs mere om AHA-netværket her og kommende webinarer her

Tilmeld dig netværkets Facebook-gruppe her

Vil du vide mere?

Kontakt Videnscenter om handicaps dygtige konsulenter eller SUMHs egen Christopher Hjorth og få mere at vide

Christopher Hjorth
Chefkonsulent // SUMH
92 82 00 17
christopher@sumh.dk

Cathrine Christophersen
Konsulent / Videnscenter om handicap
44 14 28 27
cc@videnomhandicap.dk

Rasmus Duus
Udviklingsleder og konsulent
51 86 82 00
rd@videnomhandicap.dk


Få nyheder fra SUMH

Nyhedsbrevet er til dig som er frivillig, fagpersoner, pårørende eller blot interesseret i at vide mere om SUMH og det vi arbejder for.

"(Skal udfyldes)" indikerer påkrævede felter

Er du … ?
Privatlivspolitik(Skal udfyldes)