Sekretariatet

SUMHs sekretariat står for den daglige drift af organisationen i samarbejde med vores frivillige og bestyrelsen. Vi tager os af udvikling og gennemførelse af projekter, frivilligkoordinering, kommunikation og administration. Sekretariatet holder til i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup og kan normal kontaktes på hverdage fra kl. 9-16. Nedenfor finder du beskrivelser af de enkelte sekretariatsmedarbejdere og kontaktinformation.

DITTE REJNHOLDT RUDOLFSEN

DITTE REJNHOLDT RUDOLFSEN

SEKRETARIATSLEDER
Ditte er daglig leder af SUMHs sekretariat og er derfor økonomisk, administrativ og faglig ansvarlig. Derudover står hun for eksterne samarbejder samt projekt- og politikudvikling i samarbejde med SUMHs bestyrelse. Ditte er uddannet cand.mag. i religionssociologi og har bl.a. stor erfaring med projektudvikling, fundraising og understøttelse af frivilligt arbejde og mangfoldighed i civilsamfundet generelt. Desuden har hun som ung været engageret som frivillig i SUMH i flere år.
21 71 61 70
Lisa Bruun Hebbelstrup

Lisa Bruun Hebbelstrup

FRIVILLIGKOORDINATOR OG PROJEKTLEDER (BARSELSVIKAR)
Lisa er SUMHs frivilligkoordinator og arbejder tæt sammen med bestyrelsens frivilligteam. Hun giver både faglig og HR-mæssig sparring til SUMHs frivillige og understøtter deres faglige og personlige udvikling. Derudover er Lisa projektleder for Fælles om Fritiden og er overordnet ansvarlig for projektets gennemførelse. Lisa er uddannet i Kommunikation og har tidligere været ansat på et frivilligcenter samt i Alzheimerforeningen. Hun har derigennem stor erfaring med frivillighed, inklusion og foreningsarbejde
61 67 76 89
Ranjit Kaur Batth

Ranjit Kaur Batth

ØKONOMIMEDARBEJDER
Ranjit er SUMHs økonomimedarbejder og sidder med ansvaret for den daglige økonomiske og administrative drift i SUMH. Derudover arbejder Ranjit også med økonomi og administration i SUMHs forskellige projekter. Ranjit er uddannet kontorassistent fra Niels Brock med speciale i økonomi, og har desuden taget HD1 på Copenhagen Business School, og har flere års erfaring som regnskabsmedarbejder.
21 71 61 78
[/team_member]

 

Esben Gejl

Esben Gejl

PROJEKTMEDARBEJDER

Esben er projektmedarbejder på Fælles om Fritiden. Her arbejder han især med evaluering af projektet og kommunikationsopgaver. Esben læser Pædagogik på Københavns Universitet og har stor erfaring med at arbejde med børn i skole- og fritidssammenhæng.

92 15 05 14
Marie My Warborg Larsen

Marie My Warborg Larsen

PROJEKTLEDER
Marie er projektleder på SUMHs ulandsprojekt i Uganda og arbejder tæt sammen med den lokale samarbejdspartner NUDIPU-Youth. Derudover er Marie kontaktperson til SUMHs frivillige ulandsudvalg. Marie læser folkesundhedsvidenskab og har stor erfaring med ulandsarbejde bl.a. fra Danske Handicaporganisationer og IMCC.
51 92 76 89
Karen Vestergård Jacobsen

Karen Vestergård Jacobsen

FRIVILLIGKOORDINATOR OG PROJEKTLEDER (på barsel)
Karen er SUMHs frivilligkoordintor og arbejder tæt sammen med bestyrelsens frivilligteam. Hun giver både faglig og HR-mæssig sparring til SUMHs frivillige og understøtter deres faglige og personlige udvikling.  Derudover er Karen projektleder for Fælles om Fritiden og er overordnet ansvarlig for projektets gennemførelse. Karen er uddannet i Globale Studier og Internationale Udviklingsstudier og har været i SUMH siden 2011, hvor hun har arbejdet med forenings- og frivilligområdet samt med ulandsarbejde.